Workshop

Paarden Tekenen

Ben je een paardenliefhebber en wil je graag leren hoe je prachtige paarden kunt tekenen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Rijvereniging Overloon en JH Creatives organiseren namelijk een exclusieve workshop paarden tekenen. Deze workshop wordt geven door Joëlle Heijnert, kunstenares en eigenaresse van JH Creatives NL!

Tijdens deze workshop leer je alle tips en trucs om gedetailleerde paarden te tekenen en om het karakter van een paard op papier vast te leggen. Het belooft een avond vol inspiratie en creativiteit te worden!

De workshop vindt plaats op vrijdagavond 17 mei 2024 van 18.30u tot 21.30u in het gezellige clubgebouw van rijvereniging Overloon aan de Vredepeelweg. En het beste van alles is dat je voor slechts €20 per persoon (of €15 per persoon als lid van rijvereniging Overloon) kunt deelnemen aan deze workshop. Deze bijdrage is inclusief alle benodigdheden die je tijdens de workshop gebruikt en om thuis verder te kunnen tekenen. Bovendien wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje, zodat je niets tekort komt.

Het is belangrijk om te weten dat dit een eenmalige kans is, dus zorg ervoor dat je je vóór 15 mei 2024 aanmeldt. Mis deze geweldige mogelijkheid niet om je tekenvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en een onvergetelijke avond te beleven met mede-paarden- en tekenliefhebbers!

Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij de workshop paarden tekenen!

© 2023 JH creatives

Mis deze kans niet!