Kunst

Karakteristiek & Levensecht

Wil jij graag een creatieve vereeuwiging van uw dier in de vorm van een kunstwerk? Of wilt u een mooie muurschildering op de babykamer?

Dan ben je bij JH Creatives aan het goede adres. 

Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Hieronder vindt u een overzicht van wat ik voor u kan betekenen. 

Ook staan er geregeld meerdere kunstwerken te koop. Deze zijn dan wel niet persoonlijk van uw dier, maar wel stuk voor stuk even uniek. 

In Opdracht

Een schilderij wordt standaard gemaakt op canvas. Er zijn twee type canvas waar u uit kunt kiezen namelijk traditoneel canvas voorzien van een houten frame of een canvasboard.

In Opdracht

Een papieren ondergrond wordt gebruikt bij tekeningen met potlood. Er is keuze uit twee soorten technieken voor een tekening in opdracht: een grafiet tekening op wit papier en een witte tekening op zwart papier.

Te Koop

Ik probeer regelmatig nieuwe technieken uit of ga mijn creativiteit te buiten tijdens het maken van nieuwe kunst. Helaas kan ik niet altijd alles zelf houden, vandaar dat deze werken te koop komen.

In Opdracht

Een muurschildering is een leuke manier om je muren op te leuken zonder dat er iets aan opgehangen hoeft te worden.

Fotoshoot & Kunstwerk

Wil jij graag iets unieks aan de muur? Bij een kunst reportage ontvang je voor een gereduceerd tarief een fotoshoot en vervolgens zal 1 van deze foto’s met de hand geschilderd of getekend worden!

Op Steen

In deze voorbeelden heb ik een schildering op een steen gemaakt en overgegoten met epoxy. De schildering is hierdoor weersbestendig.

© 2023 JH creatives