Capture the essence, embrace the art

– JH Creatives

Volg ons

Contact gegevens

Bekijk ook

onderdeel van JH creatives.

3D scan- en printservice
3D geprinte artikelen

Contact

Stay in touch

  Recensies

  JH creatives NL
  JH creatives NL
  9 Google recensies
  Quinty de Groot
  Quinty de Groot
  27/03/2024
  Verrast door een prachtig schilderij van onze hond. Mijn ouders en ik herkenden haar gelijk. We zijn heel dankbaar voor deze mooie herinnering!
  Niek Strijker
  Niek Strijker
  26/03/2024
  Joëlle heeft voor mij een 3D print van een zombie geschilderd met enorm veel detail en precisie! Het resultaat is top!
  Stephen Bruton
  Stephen Bruton
  15/03/2024
  Nadat mijn vrouw begin dit jaar haar paard verloor, wilde ik een leuk cadeau voor haar vinden ter herinnering aan haar paard. Joelle heeft een mooie hoefijzerketting gemaakt met haar uit zijn staart. Het is echt goed gemaakt en mijn vrouw vond het geweldig. Ik zou JH Creatives van harte aanbevelen.
  Marijke Nijhuis
  Marijke Nijhuis
  30/04/2023
  Het ene zwarte paard is het andere niet, maar als je een Fries zo treffend kunt schilderen dat je deze direct herkent, dan zegt dat wel wat! Wij zijn erg blij met dit prachtige schilderij.
  Ingrid Schoonderbeek
  Ingrid Schoonderbeek
  20/03/2023
  Zoek je naar iets unieks hier kun je terecht. Heb twee mooie lithofanen laten maken van geboortekaartjes als nachtlampje. Heb een mooie zwart wit tekening van mijn Border Colli.. Voor de kerst: kerstboom , sneeuwman en kerstman kaars kleinkinderen vonden ze geweldig. Kwaliteit is top ... Word met je meegedacht en goede tips gegeven over wat kan.. Een kaarsje had wat problemen werd meteen een vervanger voor opgestuurd. Top Service.
  Merel van Veen
  Merel van Veen
  13/03/2023
  Joëlle heeft mijn dieren super mooi vastgelegd in haar tekening!
  Marisse Meijer
  Marisse Meijer
  11/03/2023
  Ik heb al veel gebruik gemaakt van JH Creatives. Twee hele mooie schilderijen laten maken waar ik erg van onder de indruk was. Ook een aantal lithofanen besteld velen die ik kado heb gegeven bij geboorte of verjaardag. Zeer origineel en wordt door de ontvangers zeer goed ontvangen. Reaktie op mijn vragen of verzoeken worden meestal dezelfde dag nog gegeven. Ook de levertijd is snel. Prettig overleg en indien ik wat veranderd of aangepast wil hebben is dat altijd in goed overleg mogelijk. Nu een van de nieuwe tuinpakketjes besteld. Die ga ik straks met mijn bonus kleinkinderen planten en tzt lekker oppeuzelen. Wat zullen ze daar een plezier van hebben! JH Creatives bedankt en ik ga zeker vaker gebruik maken van jullie mooie spullen!
  Daan K
  Daan K
  07/03/2023
  Mooie lithofaan
  Rich-Jeanne Janssen
  Rich-Jeanne Janssen
  06/03/2023
  Joelle heeft een schilderij gemaakt van een van onze pony's. De gelijkenis was echt zeer treffend, buitengewoon goed, en dat voor een zeer redelijke prijs. Levertijd was netjes zoals afgesproken. Wij kunnen JH Creatives zeker aanbevelen.

  © 2023 JH creatives