Meteen naar de inhoud

Tekening op papier

Bij een tekening op papier wordt er een stijlvol zwart-wit beeld gecreëerd. Eenvoud en karakter worden hierdoor uitgedragen. Daarbij is tekening op papieren achtergrond is ideaal om in te lijsten. 

Nieuw bij JH creatives is dat je ook een pastel tekening kunt laten maken. Pastel tekeningen zijn tekeningen in kleur en zijn daardoor weer net wat anders dan een grafiet tekening of een witte tekening op zwart papier. Interesse in een pastel tekening? vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Zwart op wit

of

Wit op zwart?

Grafiet tekening op wit papier

Grafiet is een materiaal op basis van koolstof en heeft een grijze kleur. Kleurgradaties zijn met grafiet aan te brengen door gebruik te maken van grafiet van verschillende hardheden. Net als bij houtskool heeft een tekening van grafiet een robuuste look, al is grafiet fijner te hanteren. De balans tussen details en robuustheid is bij een grafiet tekening daardoor optimaal. 

Witte tekening op zwart papier

Bij een witte tekening op zwart papier gaat het om het “spelen met het licht”. Door de zwarte ondergrond en het gebruik van een wit potlood worden enkel de sterk belichtte onderdelen aangeduid. onderdelen die in de schaduw vallen blijven zwart zoals de ondergrond. Bij deze methode springt het onderwerp van de tekening uit het papier.

Wilt u ook een tekening van uw dier?

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan