Meteen naar de inhoud

Sieraden

Wil jij jouw geliefde dier altijd bij je dragen? Dat kan door een sieraad te laten maken van de haren van jouw paard, hond, kat, konijn, fret of zelfs veren van jouw vogel. De sieraden worden met de hand door een professionele goudsmid gemaakt van Sterling zilver (925) of zelfs goud (14k). De sieraden zijn daardoor uniek en van hoge kwaliteit. 

Op dit moment is het bij JH Creatives alleen mogelijk om ketting hangers te laten maken. We zijn hard aan het werk om het ook mogelijk te maken om ringen of andere soorten sieraden te kunnen aanbieden. Houd hiervoor de site in de gaten.

Een geschikt sieraad passend bij jou en jouw dierbaren

Hangers voor lange haren

Voor een hanger van lange en stevige haren zoals paardenhaar heb je een bosje haar van minimaal 20cm lang en minimaal 1cm dik nodig. De haren worden door JH creatives gevlochten en verwerkt in het sieraad. Je hebt de keuze tussen een vierkante vlecht in een vierkant staafje of een ronde vlecht in een rond staafje. 

Hangers voor korte haren of veren

Voor een hanger van bijvoorbeeld hondenhaar, kattenhaar, haren van uw konijn of fret of zelfs veren van een vogel heb je een plukje haren of enkele (kleine) veren nodig om een sieraad te kunnen laten maken. Deze haren of veren worden in epoxy gegoten en vervolgens in het sieraad verwerkt. Je hebt ook hierbij de keuze tussen een hanger met vierkant staafje of rond staafje.

Wilt u ook een persoonlijk en uniek sieraad?