Meteen naar de inhoud

Marijke Nijhuis
30 April 2023
Het ene zwarte paard is het andere niet, maar als je een Fries zo treffend kunt schilderen dat je deze direct herkent, dan zegt dat wel wat! Wij zijn erg blij met dit prachtige schilderij.
Ingrid Schoonderbeek
20 Maart 2023
Zoek je naar iets unieks hier kun je terecht. Heb twee mooie lithofanen laten maken van geboortekaartjes als nachtlampje. Heb een mooie zwart wit tekening van mijn Border Colli.. Voor de kerst: kerstboom , sneeuwman en kerstman kaars kleinkinderen vonden ze geweldig. Kwaliteit is top … Word met je meegedacht en goede tips gegeven over wat kan.. Een kaarsje had wat problemen werd meteen een vervanger voor opgestuurd. Top Service.
Merel van Veen
13 Maart 2023
Joëlle heeft mijn dieren super mooi vastgelegd in haar tekening!
Marisse Meijer
11 Maart 2023
Ik heb al veel gebruik gemaakt van JH Creatives. Twee hele mooie schilderijen laten maken waar ik erg van onder de indruk was. Ook een aantal lithofanen besteld velen die ik kado heb gegeven bij geboorte of verjaardag. Zeer origineel en wordt door de ontvangers zeer goed ontvangen. Reaktie op mijn vragen of verzoeken worden meestal dezelfde dag nog gegeven. Ook de levertijd is snel. Prettig overleg en indien ik wat veranderd of aangepast wil hebben is dat altijd in goed overleg mogelijk. Nu een van de nieuwe tuinpakketjes besteld. Die ga ik straks met mijn bonus kleinkinderen planten en tzt lekker oppeuzelen. Wat zullen ze daar een plezier van hebben! JH Creatives bedankt en ik ga zeker vaker gebruik maken van jullie mooie spullen!
Daan K
7 Maart 2023
Mooie lithofaan
Rich-Jeanne Janssen
6 Maart 2023
Joelle heeft een schilderij gemaakt van een van onze pony’s. De gelijkenis was echt zeer treffend, buitengewoon goed, en dat voor een zeer redelijke prijs. Levertijd was netjes zoals afgesproken. Wij kunnen JH Creatives zeker aanbevelen.

Contact

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor al uw vragen. Dit kan middels het contactformulier of via onze contact gegevens. 

Contactformulier

Hebt u een vraag of komt u ergens niet uit? Neem dan gerust contact op door het onderstaande contactformulier in te vullen, ik probeer u zo spoedig mogelijk te helpen.

    Volgt u JH Creatives al op sociale media?