Meteen naar de inhoud

Projecten

Voor ieder probleem een oplossing in 3D

Zoek jij een specifiek voorwerp dat je nergens anders kunt vinden? Voor bij jouw thuis of voor jouw bedrijf? Wellicht is de 3D print service van JH Creatives wel dé oplossing voor jouw probleem. 

 Voor zowel grote als kleine projecten kunt u bij ons terecht. Particulieren met klein budget van van enkele euro’s tot bedrijven met grote vraagstukken zijn bij ons welkom. 

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van hoe we in eerdere projecten specifieke producten hebben ontworpen en geproduceerd.

 

Klant review

van: Operationeel Manager ERC-NL

5/5

Twee keer is er voor ons bedrijf speciaal een product ontworpen, om daarna geprint te worden met een 3D-printer. We zijn zeer tevreden met zowel het ontwerp als de geprinte producten. 

De prijs-kwaliteit verhouding was prima. Zeker omdat er beide keren een specifiek ontwerp is gemaakt wat aan vele eisen moest voldoen. Ik zou JH Creatives dan ook zeker aanraden voor de 3D print service. 

Review ontvangen op: 06 Maart 2023

De oplossing voor jouw probleem

Geluidsbox houder

een simpele oplossing voor een dagelijks probleem

Dit project(je) is een typisch voorbeeld van een dagelijks probleem waar een simpele, goedkope maar niet minder ideale oplossing voor is ontworpen. Het probleem in dit voorbeeld is een geluidsbox van een geluidsinstallatie die aan/tegen de muur bevestigd moet worden. Bestaande houders voor geluidsboxen die op de markt verkrijgbaar zijn zijn vaak duur en lomp. JH creatives heeft daarom een alternatief ontworpen dat een stuk goed koper is en niet lomp of lelijk is om aan de muur te hangen. De afmetingen van de geluidsbox zijn in het ontwerp van de houder meegenomen zodat de geluidsbox precies op de houder past.

 

Inzet stuk voor een transport doos

voor het transport van medicinale producten op -80 graden Celcius 

In dit voorbeeld is JH Creatives door een bedrijf, dat een immuuntherapie produceert voor patiënten met een speciaal type hersen tumor, gevraagd om iets te maken voor in een transport doos. De medicijn producten in de doos moeten worden vervoerd en naar een locatie waar de gehele doos (inclusief producten en inzet stuk) wordt bestraalt met gamma-straling. Tijdens dit transport is de doos gevuld met droogijs zodat de producten op een temperatuur van -80°C gehouden worden.

Met een inzet stuk voor de transport box gemaakt door JH Creatives heeft de klant voor dit project een insert dat voldoet aan alle wensen/eisen: 

 

Technische tekening
Inzet stuk met daarin producten van de klant (droog ijs niet aanwezig op de foto)

Wilt u dit ook?

Samen gaan we het product ontwikkelen dat aan al jouw eisen en wensen voldoet. 

De prijs voor een 3D project is afhankelijk van de grootte, complexiteit van het ontwerp en de bewerkingstijd. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn, prijzen starten al vanaf enkele euro’s.

Aarzel daarom niet en dien vrijblijvend een aanvraag in zodat we een offerte kunnen opstellen voor jouw vraagstuk.  

 

Materiaal

Bij JH Creatives maken we gebruik van PolyTerra PLA van het merk Polymaker als filament voor onze 3D prints. PLA staat voor Polylactide (melkzuur) en is een milieuvriendelijk alternatief voor andere soorten plastic. De geprinte objecten zijn makkelijk te bewerken, te verven en zijn erg stevig.

Let op: laat geprinte objecten niet warmer worden dan 50°C om vervorming te voorkomen (laat uw lithofaan bijvoorbeeld niet midden in de zon op de vensterbank staan). 

Project aanvraag

    Beschrijf waarin u interesse heeft?