Meteen naar de inhoud

Plant pakketjes

Start jouw eigen moestuintje met een plant pakketje van JH creatives.

Plant pakketjes zijn een starters pakket om jouw eigen groente-, kruiden- of snoeptuintje te beginnen. alle directe benodigdheden zijn in het pakketje inbegrepen. 

Super leuk als kadootje!

Voor welk pakketje ga jij?

Ieder plant pakketje bestaat uit kweekbakjes, plant etiketten, kweekgrond tabletjes en zaadjes. Welk soort zaadjes en welk soort plant etiketten hangt af van het type plant pakketje. 

Heb je al een pakketje? Bekijk de instructie en tips voor het zaaien, planten en oogsten van jouw plantjes. 

Groente tuintje

Tip voor een beginnende moestuin

Het pakketje voor een groente tuintje is het ideale starterspakket om jouw moestuin mee te beginnen. Dit pakket bevat de zaadjes en plantetiketten voor de volgende groenten:

Snoep tuintje

Tip voor kinderen

Het pakketje voor een snoep tuintje is super leuk voor kinderen. Leer je kinderen op een leuke manier plantjes kweken met dit pakketje. De selectie van plantjes in dit pakketje is is relatief eenvoudig te kweken en hebben zulke lekkere vruchten dat je er van blijft snoepen. Educatief, leuk en ook nog lekker dus.  Dit pakket bevat de zaadjes en plantetiketten voor de volgende groenten:

Kruiden tuintje

Tip voor iedere keuken

Een kruiden tuintje is onmisbaar voor iedere keuken. Wil jij ook met verse kruiden koken welke u zelf heeft gekweekt? Dan is het kruiden tuintje pakket iets voor jou. Dit pakket bevat de zaadjes en plantetiketten voor de volgende kruiden:

Wilt u ook een plant pakketje bestellen?