Meteen naar de inhoud

Wie is JH Creatives

Hoi, ik ben Joëlle Heijnert, het creatieve brein achter JH creatives. Ik ben 24 jaar en woonachtig in het mooie Noord-Brabantse plaatsje Overloon. Hier woon ik samen met mijn vriend Bas en onze huisdieren. 

In 2020 ben ik afgestudeerd aan de HBO opleiding biomedisch laborant. Momenteel werk ik als Coördinating Manager bij ERC-NL in Schaijk. In de avonduren en in het weekend ben ik bezig met tekenen en schilderen voor JH creatives en besteed ik veel tijd met mijn dieren. 

Lees hieronder meer over ons en over JH Creatives als bedrijf. 

 

Passie voor dieren

Bas en ik hebben een gezamelijke passie voor dieren. Zo bestaat naast ons twee ons gezin momenteel uit een hond genaamd Kyra, en een roestkop Caique (papegaai) genaamd Pika.

Naast de dieren in huis hebben we ook een aantal paarden en pony’s. Ik zelf rij al van jongs af aan paard en Bas heeft het “paardenvirus” van mij overgenomen. Op wedstrijden rij ik eventing (ook wel cross-country genoemd), springen en af en toe dressuur. Ook vinden we het leuk om af en toe een paard of pony te kopen, op niveau te brengen en weer te verkopen. Een veulentje fokken doen we ook regelmatig. 

De liefde voor dieren delen Bas en ik samen en dit is ook zeker terug te zien in ons werk. 

Hoe JH Creatives begon

 

 

Van jongs af aan ben ik al creatief bezig. Naast mijn grote passie voor het verzorgen en trainen van dieren ben ik ook graag creatief bezig met dieren als onderwerp. Het tekenen van dieren heb ik mezelf aangeleerd door goed naar een dier te kijken en niet alleen maar een kopie van een plaatje te maken. Het karakter en typische kenmerken van het dier moeten daarom goed naar voren komen in een tekening of schilderij. Door de vele opmerkingen als “je moet echt iets met je talent gaan doen” heb ik JH creatives in het begin van 2021 opgericht. 

JH creatives bestond dus op het begin enkel uit kunst van dieren. Ondertussen doen we al weer veel meer dan alleen schilderen en tekenen. Zo is 3D printing als hobby van Bas uitgegroeid tot het aanbod aan 3D geprinte objecten en projecten dat we kunnen bieden.