Meteen naar de inhoud

Wie is JH Creatives

Hoi, ik ben JoĆ«lle Heijnert, het creatieve brein achter JH creatives. Ik ben 23 jaar en woonachtig in het mooie Noord-Brabantse plaatsje Overloon. Hier woon ik samen met mijn vriend Bas. Samen hebben wij een hond genaamd Kyra; een Caique (papegaai) Pika; en een valkparkietje Loki. 

In 2020 ben ik afgestudeerd aan de HBO opleiding biomedisch laborant. Momenteel werk ik als Scientist bij ERC in Schaijk. In de avonduren en in het weekend ben ik bezig met tekenen en schilderen voor JH creatives en besteed ik veel tijd met mijn dieren. 

Naast een hond en vogels heb ik een aantal paarden en pony’s. Op wedstrijden rij ik eventing (ook wel cross-country genoemd), springen en af en toe dressuur. Ook vind ik het leuk om af en toe een paard of pony te kopen, op niveau te brengen en weer te verkopen. Een veulentje fokken en alles wat daar bij komt kijken is ook iets wat ik steeds meer wil gaan doen.

Van jongs af aan ben ik al creatief bezig. Naast mijn grote passie voor het verzorgen en trainen van dieren ben ik ook graag creatief bezig met dieren als onderwerp. Het tekenen van dieren heb ik mezelf aangeleerd door goed naar een dier te kijken en niet alleen maar een kopie van een plaatje te maken. Het karakter en typische kenmerken van het dier moeten daarom goed naar voren komen in een tekening of schilderij. Door de vele opmerkingen als “je moet echt iets met je talent gaan doen” heb ik JH creatives in het begin van 2021 opgericht. JH creatives staat nog in haar kinderschoenen en ik ben heel benieuwd wat het zal brengen.