In opdracht

Wil jij graag een tekening of schilderij van uw dier? Dan ben je bij JH Creatives aan het goede adres.

Aan de hand van een foto van bijvoorbeeld uw dier maak ik een persoonlijk en karaktervolle tekening of schilderij. Ook kunt u bij JH Creatives terecht voor een muurschildering voor in uw huis of stal, is het mogelijk unieke producten te laten maken in 3D maar ook is een schilderij op een steen mogelijk!

Hieronder vind u een overzicht van wat ik voor u kan betekenen.

Een papieren ondergrond wordt gebruikt bij tekeningen met potlood. Er is keuze uit twee soorten technieken voor een tekening in opdracht: een grafiet tekening op wit papier en een witte tekening op zwart papier.

Een schilderij wordt standaard gemaakt op canvas. Er zijn twee type canvas waar u uit kunt kiezen namelijk traditoneel canvas voorzien van een houten frame of een canvasboard.

Wil jij graag iets unieks aan de muur? Bij een kunst reportage ontvang je voor een gereduceerd tarief een fotoshoot en vervolgens zal 1 van deze foto’s met de hand geschilderd of getekend worden!

Een lithofaan is een driedimensionale afbeelding die zichtbaar word voor een lichtbron. Deze lithofanen zijn 3D geprint. Door het verschil in dikte van het materiaal verkrijg je een variatie in lichtdoorlaatbaarheid wat een afbeelding in grijstinten vormt.

Een muurschildering is een leuke manier om je muren op te leuken zonder dat er iets aan opgehangen hoeft te worden.

In deze voorbeelden heb ik een schildering op een steen gemaakt en overgegoten met epoxy. De schildering is hierdoor weersbestendig.

Hoe gaaf is het als je jouw favoriete figuur uit een game of film als miniatuur hebt? Naast  3D-figuren behoren naamboren ook tot de mogelijkheden.