De mogelijkheden van JH creatives

Bij JH creatives maken we kunst, sieraden en 3D geprinte ontwerpen. U kunt er altijd vanuit gaan dat iets van JH creatives uniek is en volledig of gedeeltelijk hand gemaakt is. 

Hier onder vindt u de mogelijkheden voor een persoonlijk kunstwerk, sieraad of 3D ontwerp dat we voor u kunnen maken. 

Kunst

In de kunstwerken gemaakt door JH creatives komen dieren en figuren tot leven. 

” Dieren hebben net als mensen een eigen persoonlijkheid en karakter.
Ik vind het dan ook belangrijk om dit karakter in een kunstwerk naar boven te halen “

 

JH creatives is voornamelijk gespecialiseerd in het tekenen of schilderen van dieren of (fantasie) figuren. Mensen of landschappen zijn daardoor niet tot zelden onderwerp in een kunstwerk van JH creatives. U kunt echter altijd vragen naar de mogelijkheden mocht u wel graag een ander onderwerp in een kunstwerk willen zien. 

In opdracht

Interesse in een persoonlijke tekening, persoonlijk schilderij of een ander kunstwerk naar uw wens? Bekijk hier de mogelijkheden.

Te koop

Het actuele aanbod aan kunstwerken is hier te zien.

Out of the box

Waarom uw kunst laten maken door JH creatives? Bij JH creatives zijn we niet alleen maar goed in het vastleggen van karakter en persoonlijkheid in kunst maar zijn we ook uniek in het “out of the box” denken. Creativiteit staat hoog in het vaandel waardoor de werken van JH creatives zeer bijzonder zijn. 

Sieraden

Sieraden van JH creatives worden gemaakt van het haar of de veren die u aanlevert. Ze zijn daardoor uniek en persoonlijk. 

3D printing

UNDER CONSTRUCTION

Projecten

Ben je naar iets specifieks opzoek? Bijvoorbeeld naar een bakje of rekje in een specifieke vorm, maar kun je het nergens vinden? Bij JH creatives kunnen we dat wat jij zoekt ontwerpen en printen.

Te koop

Bekijk de (3D geprinte) objecten die we te koop hebben. Leuk als kadootje of gewoon om zelf te houden.