Lithofanen

Een foto gecreëerd door licht

Een lithofaan is een driedimensionale afbeelding die zichtbaar word voor een lichtbron. Deze lithofanen zijn 3D geprint. Door het verschil in dikte van het materiaal verkrijg je een variatie in lichtdoorlaatbaarheid wat een afbeelding in grijstinten vormt.

Bij JH creatives kun je jouw eigen lithofaan laten maken.

Een lithofaan van standaard fotoformaat (10 x 15 cm) kost maar €17,49. Een lithofaan kan van zowel een liggende als staande foto gemaakt worden. Bij iedere lithofaan die je bij JH creatives besteld krijg je altijd een gratis lithofaanhouder met waxinelicht-standaard. Lithofaanhouders zijn er zowel voor liggende als staande lithofanen.

Met een lithofaanhouder is jouw lithofaan direct klaar om te schitteren in het kaarslicht 

Lithofaan als lampje

Wil jij ook jouw favoriete foto in de vorm van een lithofaan als nachtlampje zodat je iedere ochtend wakker wordt met een lach op je gezicht? Dat is mogelijk!

Met deze lithofaanhouder met ingebouwde ledverlichting kun jij jouw lithofaan gebruiken als nacht- of sfeerlampje. Net als bij de lithofaanhouder met waxinelichtstandaard is de lithofaanhouder met ledverlichting er voor staande en liggende lithofanen. De lithofaanhouders zijn universeel waardoor je altijd je lithofaan kunt wisselen als je er op uitgekeken bent. 

Een lithofaan inclusief lithofaanhouder met lampje kost maar €24,99.

Kies jij voor een Lithofaan in een houder met waxinelicht standaard of een houder met ledlampje?

Spelen met licht

De lichtbron achter de lithofaan bepaald hoe warm de afbeelding wordt. Hieronder zijn wat voorbeelden gegeven met een kaarslicht, natuurlijk licht of een  lamp als lichtbron

Wilt u ook een lithofaan van uw foto?

Het enige wat ik nodig heb voor jouw persoonlijke lithofaan is een digitaal bestand van een foto die jij als lithofaan wilt.