Meteen naar de inhoud

3D printing

3D printen is het vervaardigen van een driedimensionaal object vanuit een digitaal 3D model. Door het smelten van een plastic filament en deze laag per laag op elkaar te plakken kan er nauwkeurig een object worden geprint met lagen van 0.32mm tot 0.08mm. Dikkere lagen zorgen voor een snellere printtijd terwijl dunnere lagen voor meer detail zorgen.

3D printen brengt ontzettend veel mogelijkheden met zich mee. De mogelijkheden zijn net zo breed als dat je creativiteit reikt.

Aan creativiteit geen gebrek bij JH Creatives. Bekijk hieronder wat we in ons 3D printing assortiment hebben aan mogelijkheden.

 

Een 3D geprint beeldje van jouw favoriete karakter. Dat kunnen wij voor jou maken!

Een lithofaan is een 3D geprinte afbeelding die zichtbaar wordt door een lichtbron. Litofanen dienen daardoor als een leuk, uniek en persoonlijke sfeer lichtje of nachtlampje.

Vrolijk jouw tuin op nog voor dat de plantjes opkomen met behulp van de kunstzinnige plant etiketten.

Bekijk hoe wij aan de slag gaan om voor jou of voor jouw bedrijf een specifiek 3D geprint product te ontwerpen en te produceren. Speciaal voor uw probleem en geheel naar uw wens. 

Materiaal

Bij JH Creatives maken we gebruik van PolyTerra PLA van het merk Polymaker als filament voor onze 3D prints. PLA staat voor Polylactide (melkzuur) en is een milieuvriendelijk alternatief voor andere soorten plastic. De geprinte objecten zijn makkelijk te bewerken, te verven en zijn erg stevig.

Let op: laat geprinte objecten niet warmer worden dan 50°C om vervorming te voorkomen (laat uw lithofaan bijvoorbeeld niet midden in de zon op de vensterbank staan).